2021-11-10 19:00:08
Φωτογραφία για Αλλάζει η πρωινή ζώνη του Open...Αέρας αλλαγής πνέει τις τελευταίες ώρες στο Open, αφού η έλευση τόσο του Γιάννη Λάτσιου όσο και της Χρύσας Μασούρου έχει δημιουργήσει ελπίδες για άνοδο στην τηλεθέαση. Αυτήν την στιγμή, όλες οι εκπομπές του σταθμού βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο και εξετάζονται από την αρχή. Σύμφωνα μάλιστα με το iciao.gr, μία από τις πρώτες αλλαγές που θα δούμε αφορά τις δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και «Open weekend».

Φαίνεται λοιπόν ότι η Ελένη Τσολάκη θα αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου και θα επιστρέψει με ανανεωμένη εκπομπή στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, στο slot 10.00-13.00. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Μπέτυ Μαγγίρα θα μείνει εκτός καναλιού, αφού η εκπομπή της πρόκειται να μετακομίσει το μεσημέρι. Αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη αλλαγή, μένει να δούμε τι θα γίνει με τις εκπομπές «Κάθε μέρα σεφ» και «Μίλησε μου», που προβάλλονται αυτήν την στιγμή κάθε μεσημέρι στο Open.

Βέβαια, βασική προϋπόθεση για να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδια του καναλιού είναι να συμφωνήσουν οι δύο παρουσιάστριες. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οριστική απάντηση ακόμη δεν έχει λάβει ο σταθμός.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ