2021-11-14 16:40:04
Φωτογραφία για Καφετζόπουλος για την κατάθλιψή που είχε: «Είχα ενοχές, ήμουν χάλια, όλα μου φαίνονταν μαύρα και άσκοπα»

 Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στο DOT. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι για κάποια περίοδο στη ζωή του αντιμετώπιζε έντονη κατάθλιψη, την οποία εξ αρχής δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Σε συζήτηση με την Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη, αποκάλυψε το πως κατάφερε να "φύγει" από όλο αυτό, μέσα από την ευκαιρία που του δόθηκε με έναν ρόλο.

«Πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη. Ευτυχώς όχι αυτοκτονική γιατί είναι και άλλοι που, παίρνοντας τα ίδια φάρμακα με μένα, δεν βγάζουν από το μυαλό τους την σκέψη να κάνουν κακό στον εαυτό τους. Είναι στον άνθρωπο. Εγώ δεν σκεφτόμουν αυτό. Είχα ενοχές, ήμουν χάλια, όλα μου φαίνονταν μαύρα και άσκοπα. Θυμάμαι ότι δεν σταμάτησα ποτέ να λέω αστεία και να αντιδρά ο κόσμος σε αυτά γελώντας. Έκανα αστεία και για την κατάθλιψη μου».

«Εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα. Ήρθε όμως ο Γιάννης Κακλέας και λίγο για να με βοηθήσει, γιατί με έβλεπε σε αυτό το μαύρο χάλι, μου πρότεινε να παίξω τον Αμερικάνο Βούβαλο του Μάμετ. Του αρνήθηκα και μου πρότεινε μετά να το σκηνοθετήσω. Αρχίσαμε πρόβες και δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα μάς εγκατέλειψε ο Τάκης Σπυριδάκης και για να μην πετάξουμε τη δουλειά, έπαιξα εγώ στη θέση μου. Ένας από τους καλύτερους ρόλους που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου»Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ