2021-11-14 16:20:05
Φωτογραφία για J2US: Η  αψυμαχία της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με το Χάρη Βαρθακούρη...



Με εντελώς διαφορετική ψυχολογία από αυτή που μας έχουν συνηθίσει, εμφανίστηκαν στη σκηνή του J2US η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Το ζευγάρι κλήθηκε να τραγουδήσει το «Φταίει ο έρωτας», όμως ουσιαστικά τραγούδησε μόνο η Άννα Μαρία, με τον Χάρη να ακούγεται μόλις τρεις φορές κατά τη διάρκεια του τραγουδιού.

Παρά το γεγονός ότι ο τραγουδιστής φάνηκε να το διασκεδάζει, η νικήτρια του περσινού Big Brother ήταν στεναχωρημένη και αυτό βγήκε και στους κριτές, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει.

«Μου άρεσε που ήσουν μόνη σου, αλλά ένιωσα σαν να μην αισθανόμουν ασφαλής», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Μου άρεσες παρόλο που ήσουν στεναχωρημένη. Αυτό είδα εγώ. Μια παρατημένη γυναίκα να λέει ωραία ένα τραγούδι», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήσουν εκτεθειμένη, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του. Όλη η διάθεση ήταν λάθος», είπε η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου πρόσθεσε: «Σήμερα το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήσασταν συνδεδεμένοι. Βγήκες λυπημένη και ότι δεν πειράζει θα δώσω τη μάχη μόνη μου».

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Όλα τα ζευγάρια κάποια στιγμή μπορεί να έχουν μια αψυμαχία, συμβαίνει», με την Άννα Μαρία να προσθέτει: «Δεν ήταν δική μου επιλογή να πω όλο το τραγούδι. Ο Χάρης το επέλεξε».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ