2021-11-16 16:20:08
Φωτογραφία για Ο Αντώνης Κανάκης παίρνει θέση για τις αντιδράσεις εναντίον της Ναταλίας Γερμανού...



Tο δικό του σχόλιο έκανε ο Αντώνης Κανάκης με φόντο τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο διασώστης προσφύγων, Ιάσονας Αποστολόπουλος, στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Η παρουσιάστρια δέχτηκε σκληρή κριτική περί «προπαγάνδρας» και «ξεπλύματος» από χρήστες του Twitter που αποδοκίμασαν έντονα την πρωτοβουλία της να φιλοξενήσει τον Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή ένα δημοσίευμα για τον σάλο που προκλήθηκε πήρε θέση για τα όσα έγιναν προτού  ξεκινήσει η κανονική ροή της εκπομπής.

«Έχουμε βάλει σκοπό να γυρίσουμε αυτή τη χώρα στο Μεσαίωνα κανονικά; Είμαστε σε καλό δρόμο. Να ξεκινήσουμε τα βασανιστήρια σιγά – σιγά, να έχουμε το “πίσσα και πούπουλα” στις πλατείες.

Βγαίνει ένας άνθρωπος, ο οποίος είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με αυτά που λέει, αυτός ο άνθρωπος ρισκάρει τη ζωή του για ανθρώπινες ζωές ρε γαμ@το. Αυτό δεν είναι πιο πάνω από οποιαδήποτε δεξιά ή αριστερά; Για τη Ναταλία τι προτιμάτε; Να έχει καλεσμένη τη νικήτρια του The Bachelor;» επεσήμανε ο παρουσιαστής.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ