2021-11-16 16:04:08
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη για Καπουτζίδη και Μουτσινά: «Δεν χρειάζεται πάντα όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση»Για το θέμα των ημερών, την κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Νίκο Μουτσινά αναφερθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

«Νομίζω ότι είναι το θέμα που έπαιξαν όλοι. Από όλο αυτό το θέμα, στο οποίο δεν θέλω να μπούμε σε πρόσωπα, είναι θέματα που μπορούν να λυθούν… Δεν χρειάζεται πάντα όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση. Μπορούν να συζητιούνται με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό όμως που ήθελα, γιατί είναι αυτό που λέμε κι εμείς μεταξύ μας, πόσο γρήγορα αλλάζει η εποχή. Πράγματα που μέχρι χθες δεν δίναμε σημασία, τώρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί μπορεί κάποιον να τον θίξουμε, να βρεθούμε ότι είμαστε τελείως εκτός εποχής και δεν έχουμε καταλάβει ποια πράγματα έχουν αλλάξει».

«Αυτό το θέμα ήθελα να το συζητήσουμε μόνο για το τελευταίο κομμάτι, το θέμα της σάτιρας. Γιατί πολλές φορές έχουμε ακούσει για τη σάτιρα, ότι δεν κόβουμε την σάτιρα, η σάτιρα μπορεί να γίνεται σκληρή, να φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Η σάτιρα, όμως, είναι για ποιους;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ