2021-11-17 08:40:34
Φωτογραφία για O  Qualcomm Snapdragon 898 αποκαλύπτεται στις 30 Νοεμβρίου

 



Η Qualcomm θα πραγματοποιήσει στις 30 Νοεμβρίου το τεχνολογικό της συνέδριο (Snapdragon Tech Summit) και την πρώτη ημέρα αναμένεται να κάνει ενδεχομένως την σπουδαιότερη ανακοίνωση της που δεν είναι άλλη από το επόμενης γενιάς SoC της για φορητές συσκευές και κινητά.

Πιο συγκεκριμένα, την 1η ημέρα του συνεδρίου (το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου όπως συνηθίζει) η Qualcomm θα παρουσιάσει το Snapdragon 898 SoC, που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της προσφοράς της για το έτος 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Qualcomm Snapdragon 898 SoC θα κατασκευαστεί από τη Samsung με τη δική της μέθοδο 4nm και όχι από την TSMC που έχει έτοιμες τις δικές της γραμμές παραγωγής 4nm.

Όσον αφορά την απόδοση του νέου κορυφαίου SoC, αναμένεται να είναι περίπου 20% ταχύτερος από τη σημερινή ναυαρχίδα της εταιρείας, το Snapdragon 888 SoC.

Όπως είναι γνωστό, η Apple έκανε μεγάλο άλμα στην απόδοση με τα M1 Pro και M1 Max SoCs που κατασκευάζονται με μέθοδο 5nm από την TSMC και περιμένουμε από την Qualcomm τουλάχιστον να επιχειρήσει να «απαντήσει» στην πρόκληση.

Φυσικά, αναμένουμε το νέο της chip να διαθέτει τεχνολογίες και μηχανισμούς εξοικονόμησης ενέργειας, να εισάγει νέες τεχνολογίες φόρτισης και WiFi, νέες αναβαθμίσεις στον τομέα της κάμερας κ.ά. Το ετήσιο Snapdragon Tech Summit της Qualcomm θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως στις 2 Δεκεμβρίου του 2021. insomnia.gr



Freegr network blog- News about pc, technology.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ