2021-11-17 09:31:03
Φωτογραφία για Ο Υφ. Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος για τα αποτελέσματα του 1ου Αναπτυξιακού FORUM του ΕΒΕ Κοζάνης-
Για τα σημαντικά συμπεράσματα του 1ου Αναπτυξιακού FORUM του Επιμελητηρίου Κοζάνης με τίτλο: Η Δυτική Μακεδονία ΑΛΛΑζει”, με επίκεντρο τη μεταλιγνιτική περίοδο, αναφέρθηκε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του WEST και τον Δ. Βακρατσά, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

“Στόχος όλων και της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, είναι να ζήσει καλύτερα η Δ. Μακεδονία και οι κάτοικοί της στη μετά λιγνίτη εποχή”, σημείωσε ο ίδιος, σε ένα forum που “είχε νόημα”, όπως είπε. Ο ίδιος στάθηκε στην ανάγκη αλλαγής και βιωσιμότητας για την επόμενη ημέρα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι των επενδύσεων, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την παρουσία του πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 Σημείωσε τον σημαντικό ρόλο των επιμελητηρίων, σε συνεργασία με την περιφέρεια και τους Δήμους, ώστε να αποδειχθεί ότι “είμαστε ικανοί να τα εισπράξουμε, να είμαστε έτοιμοι και ώριμοι”, τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην ανάγκη να προχωρήσουν επενδύσεις, θέσεις εργασίας, με το ειδικό φορολογικό καθεστώς να αποτελεί προσόν για την περιοχή. 


Ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως προχωρούν και τα θέματα του χαρτοφυλακίου του, τα θέματα με τον ΟΣΕ, τα υδροπλάνα, ο Ε65, τα οδικά έργα, η σήραγγα της Κλεισούρας, έργα που τονίζει πως προχωρούν από την κυβέρνηση, αλλάζοντας, όπως λέει, το τοπίο στη Δ. Μακεδονία. 

Ο Δήμος Φλώρινας στηρίζει τα αιτήματα των επαγγελματιών της εστίασης 16 Νοεμβρίου 2021, 6:50 μμ ΕΟΔΥ: ΣΟΚ με 8.129 νέα κρούσματα σήμερα Τρίτη – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών 16 Νοεμβρίου 2021, 5:35 μμ Μουστοπιπεριές, λιαστή πιπεριά, χαβιάρι πιπεριάς και άλλες νοστιμιές από τον “Ναουμίδη” παρουσιάστηκαν στον ANT1-VIDEO 16 Νοεμβρίου 2021, 5:14 μμ

e-ptolemeos.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ