2021-11-17 20:12:44
Φωτογραφία για Belmond Eastern and Oriental Express, Μπανγκόκ προς Σιγκαπούρη
Οι επιβάτες του Belmond Eastern και του Oriental Express απολαμβάνουν εκλεκτές γευστικές εμπειρίες.

Μπέλμοντ

Πιθανότατα έχετε ακούσει για το Orient Express -- ένα συχνά ρομαντικό σιδηροδρομικό ταξίδι μεγάλων αποστάσεων μεταξύ Παρισιού και Κωνσταντινούπολης (αν και η διαδρομή ποικίλλει) που διεξήχθη από το 1883 έως το 2009.

Μετά τη διακοπή λειτουργίας της σιδηροδρομικής υπηρεσίας, ο ξενοδοχειακός όμιλος Belmond αγόρασε τα βαγόνια του τρένου και δημιούργησε τη δική του συλλογή από ρομαντικές σιδηροδρομικές περιπέτειες που διοχετεύουν τη χάρη και τη μεγαλοπρέπεια του συνονόματος.

Στην Ασία, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τη γοητεία του παλιού κόσμου με το Belmond's Eastern and Oriental Express , το οποίο εκτελεί ένα τετραήμερο ταξίδι μεταξύ Μπανγκόκ και Σιγκαπούρης με στάσεις στον ποταμό Kwai (ένα συγκλονιστικό ορόσημο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου), το Kanchanaburi και την Κουάλα Λουμπούρ.


Το τρένο αισθάνεται σαν ένα περιπλανώμενο ξενοδοχείο χάρη στις εκλεκτές του εμπειρίες, τα πανοραμικά παράθυρα, την όμορφη επένδυση από ξύλο κερασιάς και τα κεντήματα από μετάξι της Μαλαισίας.

Το καρότσι παρατήρησης στο πίσω μέρος του τρένου είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό. Σε αυτό το κατάστρωμα από ξύλο τικ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα κοκτέιλ σε μια καρέκλα από μπαστούνι καθώς το τοπίο γλιστρά πέρα ​​από αυτό το κατάστρωμα από ξύλο τικ.

Καθημερινά, το ταξίδι υφαίνει επίσης πολλές πολιτιστικές εμπειρίες. Μια μέρα, οι επιβάτες μπορεί να θαυμάζουν την αρχιτεκτονική Peranakan στην Τζορτζ Τάουν. το επόμενο, φυτείες μπανάνας ή ποδηλασία μέσα από ορυζώνες της Ταϊλάνδης.

Πίσω στο πλοίο, το πρωινό στο κρεβάτι ξεκινά τη μέρα με το δεξί πόδι. Απογευματινό τσάι, ώρα κοκτέιλ με ζωντανή μουσική πιάνου και δείπνα τεσσάρων πιάτων θυμίζουν τον ρομαντισμό και την πολυτέλεια του αυθεντικού Oriental Express.

edition.cnn.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ