2021-11-19 16:59:50
Φωτογραφία για Ιταλικές ομάδες τσεκάρουν τον Μασούρα



Ο Γιώργος Μασούρας κάνει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Στα 27 του φαίνεται πως σε λίγους μήνες θα πρέπει να πάρει και τη σημαντικότερη απόφασή του. Θα μείνει στον Ολυμπιακό, λογικά για αρκετά χρόνια ή θα ενδώσει στο πρέσινγκ από ομάδες του εξωτερικού. Τα νούμερά του είναι εντυπωσιακά με τον Ολυμπιακό με 15 ματς/6 γκολ/4 ασίστ. Με την Εθνική Ελλάδας πλέον μετράει 3 γκολ σε 23 αγώνες.

 Τακτικά είναι αγαπημένος του Μαρτίνς μια και μπορεί να παίξει στα άκρα και να μην αφήνει πίσω του τα αμυντικά του καθήκοντα. Γεμίζει το γήπεδο σε κάθε χώρο ευθύνης του, έχει κίνηση και μπορεί να συγκλίνει. Στον Φαν’τ Σχιπ και στην Εθνική πρόσφερε τακτική ευελιξία με το να παίξει στον άξονα ακόμα και φουνταριστός σε 3-4-1-2. Ο Μασούρας πλέον είναι στις λίστες αρκετών ομάδων
. Έχει μεγάλη πέραση στην Ιταλία, έχει ήδη γραφτεί περί ενδιαφέροντος των Σασουόλο, Μπολόνια. Τα νέα από τη Serie A όμως λένε και άλλα. Ομάδα από την πρώτη 7άδα τσεκάρει για τα καλά την περίπτωση του άσου του Ολυμπιακού. Με την τωρινή βαθμολογία, απλά για την αναφορά στις πρώτες 7 θέσεις είναι Νάπολι, Μίλαν, Ίντερ, Αταλάντα, Λάτσιο, Ρόμα, Φιορεντίνα. 

Πηγή: sportime.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ