2021-11-20 16:03:57
Φωτογραφία για Δημήτρης Σταρόβας: Επέστρεψε στο «Όλα γκουντ» μετά τον θάνατο  της μητέρας του



Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» επέστρεψε ο Δημήτρης Σταρόβας σήμερα έπειτα από την απώλεια της μητέρας του μετά από μία εβδομάδα.

«Το ζήσαμε κι αυτό, έτσι είναι η ζωή! Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίζεται. Να ευχαριστήσω και εσάς, αλλά και όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Ελένη, την κυρία που πρόσεχε τη μητέρα μου και που στα χέρια της έφυγε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη που έκαναν ότι ήταν δυνατόν.  Και θέλω να ευχαριστήσω και τη Βούλα Πατουλίδου που με βοήθησε πολύ. Ήταν αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας, ήταν αναμενόμενο… Προετοιμάζεσαι κάπως. Μετά από αυτή την ιστορία δεν μπορώ να διανοηθώ πώς αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος το ξαφνικό, το αναπάντεχο».

«Ξέρω ότι το κενό που άφησε η μανούλα είναι δυσαναπλήρωτο, ξέρω ότι μέσα σου πονάς, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να παρίστασαι εδώ μαζί μας. Αυτό που θα υποσχεθούμε εμείς είναι να σου φτιάξουμε τη διάθεση γιατί από το λίγο χρόνο που σε έχουμε γνωρίσει σε αγαπάμε και είσαι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της παρέας», είπε η Ναταλί Κάκκαβα στον Δημήτρη 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ