2021-11-21 13:20:06
Φωτογραφία για Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι είπε για μία ενδεχόμενη συνεργασία με την Μπακοδήμου; Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τις επαγγελματικές του συνεργασίες αλλά και για τα προσωπικά του.

Ο ίδιος ανέφερε πως «στο παρελθόν υπήρξα δειλός άνθρωπος. Ήμουν τόσο κλειστός στον εαυτό μου και δεν τολμούσα να πω τα πράγματα που ήθελα να πω. Κανείς δεν φανταζότανε ότι μπορεί να εκτεθώ τόσο πολύ σαν προσωπικότητα, σαν άνθρωπος, να βγω προς τα έξω και να μιλήσω».

«Το καλό είναι πως όταν μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε όμορφα και τα τα χρόνια που έρχονται στην πλάτη μας είναι χρόνια γνώσης» εξήγησε ο ίδιος.

O Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε ακόμα: «Όταν ήμουν πιο μικρός πολύ ανακατευόμουν με την πολιτική, τώρα ξερεις κάτι δεν ανακατεύομαι με την πολιτική, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που έχει πολιτική συνείδηση, έχω μια ιδεολογία αλλά όχι όπως το είχαμε παλιότερα. Δεν έμπαινα σε ψηφοδέλτιο, προτιμώ με τη δυνατότητα που μου δίνετε εσείς να πω την άποψή μου από το να μπω και να διεκδικήσω την ψήφο και να μπω σε μια αρένα».

Κατά το «Gambit της παρουσιάστριας», το παιχνίδι γρήγορων ερωτήσεων της εκπομπής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρωτήθηκε για το εάν θα έκανε ξανά τηλεόραση με τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο ίδιος χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε πως με σιγουριά: «Βεβαίως».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ