2021-11-23 17:00:10
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ρούλα Ρέβη...



Καλεσμένη την Φαίη Ξυλά είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show και με αφορμή την συμμετοχή της στην σειρά, Έρωτας με διαφορά, ο παρουσιαστής ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ρούλα Ρέβη, η οποία σε συνέντευξή της δήλωσε ενοχλημένη, όταν ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας, είχε βρεθεί στην εκπομπή και ρωτήθηκε για την διαφορά ηλικίας με την ίδια.

Ρούλα Ρέβη: «Επώνυμη γυναίκα δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε»

«Θέλω να απαντήσω κάπου δημοσίως για κάτι. Περίμενα αυτήν την συζήτησή μας για κάτι που έχω πει στο παρελθόν και στενοχώρησα κάποιον άνθρωπο και θα ήθελα να το λύσω αυτό. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη, που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα κι είναι ωραία οικογένεια με τα δύο τους παιδάκια. Ήταν κάπου καλεσμένη κι είπε ότι όταν ο Αποστόλης ήταν καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για την διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε… Θέλω να πω ότι αν έχω κάνει κάτι τέτοιο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Αν είναι έτσι ακριβώς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν δεν το ρώτησα ή αν δεν το υπονόησα σωστά. Αν έχω κάνει λάθος, κακώς δεν το έχω λύσει τόσα χρόνια» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμια φορά επάνω στην ροή της κουβέντας… Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ