2021-11-25 13:40:05
Φωτογραφία για Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

 



Στο "Καλό Μεσημεράκι” της Τετάρτης βρέθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα λίγες μέρες μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής "Μίλησέ μου” στο OPEN. "Παραμένω στο δυναμικό του OPEN” είπε αρχικά στον Νίκο Μουτσινά η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: "Ήρθε ο Γιάννης Λάτσιος αλλά δεν τον έχω δει ακόμα”.

"Δεν ήταν η εκπομπή αυτή ο λόγος που δεν ακολούθησα το παρεάκι της Super Κατερίνας. Καμία σχέση. Απλά έφυγαν τα παιδιά και εγώ έμεινα. Έχουμε καλές σχέσεις. Δεν έχουμε προβλήματα. Άλλο που έχουμε να μιλήσουμε από τότε που τελείωσε η εκπομπή” σημείωσε για την επιλογή της να μείνει στο OPEN ενώ όλοι οι συνεργάτες του "Ευτυχείτε” αποχώρησαν από τον σταθμό.

Για την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής της δήλωσε: "Γενικά εμένα οι αλλαγές δεν μου αρέσουν. Καθόλου. Όμως όταν είναι κάτι να γίνει και δεν μπορείς να το αποφύγεις, το αντιμετωπίζω ψύχραιμα. Άλλο αν πηγαίνω σπίτι μου και τα σπάω όλα. Αυτό είναι άλλο [...] Εγώ το βλέπω πάντα μισογεμάτο το ποτήρι στη ζωή. Τα βλέπω όλα θετικά. Βλέπω ότι πάντα διορθώνουμε τα πράγματα και δεν δημιουργούμε ποτέ προβλήματα. Είμαι αυτής της φιλοσοφίας ζωής. Αν έχω ένα πρόβλημα, θα το βάλουμε κάτω και θα το λιανίσουμε”.

"Το ήξερα ότι θα μου συμβεί όλο αυτό. Αστρολογικά. Κοπανιόμουν με όλους τους πλανήτες εγώ” ισχυρίστηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Με ποιον δεν θα συνεργαζόταν; "Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν θα συνεργαζόμουν. Με τη Φαίη Σκορδά θα συνεργαζόμουν. Δεν θα συνεργαζόμουν και με τον Γρηγόρη γιατί δεν θα τα βρίσκουμε. Τον λατρεύω τον Γρηγόρη αλλά είναι Τοξότης και δεν θα τα πηγαίναμε αστρολογικά. Είναι το αστρολογικό. Εκεί είναι το θέμα” σημείωσε η έμπειρη δημοσιογράφος, ενώ σε ενδεχόμενο μετακίνησης των Λιάγκα - Σκορδά στο OPEΝ, εάν της πρότειναν να συνεργαστούν θα έδινε αρνητική απάντηση. "Δεν θα είχα καλή συνεργασία με τον Γιώργο. Γι' αυτό. Είμαι πολύ ξεκάθαρη” εξήγησε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ