2021-11-27 08:40:02
Φωτογραφία για Αυτός ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για το Survivor και «φλερτάρει» με την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού

Βροχή πέφτουν οι προτάσεις της Acun Medya στους celebrities προκειμένου να συμμετέχουν στο επερχόμενο Survivor και καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, αφού στα μέσα του Δεκέμβρη η αποστολή με τους Διάσημους και τους Μαχητές θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.  

Σύμφωνα με  ρεπορτάζ του Ζnews και του Γιώργου Μπέζα, ένα από τα πρόσωπα που ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να βρεθεί στην ομάδα των Διασήμων είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ηθοποιός σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες δέχτηκε πρόταση με πολλά μηδενικά για να πει το «ναι» και να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Ταλαντούχος, με χιούμορ, αυθεντικός και πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτά ήταν τα ατού του που έκαναν τους ανθρώπους του Τούρκου παραγωγού να του παρέχουν ως κίνητρο ένα ισχυρό συμβόλαιο.

Από την πλευρά του, φαίνεται πως ζήτησε πίστωση χρόνου για να απαντήσει την ίδια στιγμή που το όνομά του δεν φιγουράρει μόνο ως υποψήφιος για το Survivor.

Όπως αποκλειστικά έμαθε ο Γιώργος Μπέζας, το όνομά του ακούστηκε και από υψηλόβαθμο στέλεχος του Open για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, πιθανότατα για το «Μεγάλο Παζάρι» που φαίνεται πως θα προβληθεί στο Open από τη νέα χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θανάσης Βισκαδουράκης ακούγεται για τηλεπαιχνίδι. Του είχε ξαναγίνει πρόταση την περασμένη σεζόν από την κρατική τηλεόραση και μάλιστα εκείνος τότε είχε αρνηθεί αφού οι θεατρικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να προχωρήσει σε άλλη συνεργασία.



Μένει τώρα να δούμε να τελικά πει το «ναι» στο Survivor και θα τον δούμε στον Άγιο Δομίνικο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ