2021-12-02 12:00:44
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες Διακοσμήσεις σε Λευκό - Ασημί χρώμα
Aν παρατηρήσετε την γενική εικόνα σε ένα εποχιακό κατάστημα χριστουγεννιάτικων ειδών, θα διαπιστώσετε εύκολα πως για κάθε 10 ή και παραπάνω στολίδια/αντικείμενα σε κόκκινες, πράσινες ή χρυσαφί αποχρώσεις αντιστοιχεί 1 λευκό/ασημί και ίδια περίπου είναι η αναλογία ανάμεσα σε πλαστικά στολίδια/διακοσμητικά και τα φτιαγμένα από οποιοδήποτε άλλο υλικό.  

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το να διακοσμήσετε γιορτινά το σπίτι σε κατά βάση λευκούς τόνους, έχει μια δυσκολία παραπάνω. Θα χρειαστεί είτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα μέρος του στολισμού ή να πληρώσετε αρκετά ...τσιμπημένα κάποια είδη αφού κατά βάση τα καλόγουστα λευκά  χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά όταν πρόκειται για γυαλί, πορσελάνη, ξύλο, μέταλλο κλπ και όχι πλαστικό θα τα βρείτε να κοστίζουν, γενικά, αρκετά παραπάνω από τα συνηθισμένα.

Υιοθετώντας λοιπόν την ιδέα ..."λευκά χριστούγεννα" έχετε τρεις βασικές  επιλογές στο γενικό ύφος που θα δώσετε στο σπίτι. 


- Να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα "κλασσικής πολυτέλειας" ή "ρομαντισμού" χρησιμοποιώντας λευκά γυάλινα, πορσελάνινα, ασημένια ή ανοξείδωτα αντικείμενα και ασημί στολίδια και κυρίως χριστουγεννιάτικες ασημί και λευκές μπάλες που θα τα συνδυάσετε με ...πινελιές πράσινου ή και κόκκινου.

- Να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα από βαμμένο άσπρο ξύλο ή μέταλλο, χάρτινα διακοσμητικά που θα φτιάξτε μόνοι σας, στολίδια φτιαγμένα από άσπρη τσόχα κλπ σε συνδυασμό με φυσικό πράσινο.

- Να ...μεταμορφώσετε σε λευκό κάθε τύπου στολίδι ή αντικειμένο, με ατλακόλ που πάνω της θα κολλήσετε συνθετικό χιόνι ή χοντρό αλάτι. 

Ο στολισμός με βασικό το λευκό-ασημί χρώμα δεν ανήκει στις "έντονες" χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, γι΄αυτό είναι ιδανική πρόταση για όσους επιθυμούν έναν πιο "διακριτικό" στολισμό όπως και για χώρους διαμορφωμένους με πολυχρωμίες που δεν αντέχουν άλλο "βάρος" σε αποχρώσεις. 

Σε μοντέρνους χώρους με βάση το λευκό μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ασπρόμαυρες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, ενώ σε σπίτια διακοσμημένα σε ρουστίκ στυλ αλλά και εξοχικά ή χώρους με αρκετά έπιπλα σε άσπρο χρώμα συνδυάστε την ...χιονισμένη όψη κάποιων αντικειμένων-στολιδιών με φυσικό πράσινο και λευκά ή πράσινα υφασμάτινα στοιχεία για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη αλλά φυσική γιορτινή ατμόσφαιρα χωρίς ίχνος ...πλαστικού και ...φτιασιδώματος. 

 

Δείτε και Πως θα δώσετε χιονισμένη όψη 

σε γυάλινα βάζα-κηροπήγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ