2021-12-05 16:40:04
Φωτογραφία για Συγκινεί ο Light για τον Mad Clip: «Ο βασιλιάς ήταν ένας…»



Μία από τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει για το τηλεοπτικό κοινό ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US ήταν ο Light.

Ο ράπερ εμφανίστηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τον κόσμο που τον απόλαυσε, ενώ στη συνέχεια είχε και μια συζήτηση με τον παρουσιαστή, ο οποίος τον ρώτησε για τον αγαπημένο του φίλο Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

«Ο “βασιλιάς” ήταν ένας αλλά τώρα που δεν είναι εδώ, θα δεχτώ τον τίτλο. Τον θάνατο του Mad Clip τον έμαθα από το τηλέφωνο. Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά σιγά σιγά άρχισα να μπαίνω στην πραγματικότητα. Είναι μια τεράστια απώλεια και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για τους fans».

Ο Light μίλησε για τον ρατσισμό με αφορμή το προσωνύμιό του Nero Grego και τόνισε: «Υπάρχει ακόμα και στις μέρες μας. Οι νεότερες γεννιές το αποβάλλουν σιγά σιγά. Ο ρατσισμός και αυτές οι νοοτροπίες έρχονται από τις παλαιότερες γεννιές. Εγώ σαν παιδί δέχτηκα ρατσισμό από τους γονείς των παιδιών».

Ο ράπερ αποκάλυψε ότι δύο από τα αγαπημένα του τραγούδια ανήκουν στον Γιώργο Σαμπάνη και τον Αντύπα.

Ο Light βρέθηκε στη νούμερο ένα θέση του Spotify και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την εταιρεία του και όχι μόνο. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Mad Clip γιατί αν ήταν ζωντανός θα ήταν αυτός το νούμερο ένα. Κάθε νίκη δική μου είναι και δική του».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ