2021-12-08 07:06:33
Φωτογραφία για 80+ Εύκολες χριστουγεννιάτικες επιτραπέζιες συνθέσεις
Εύκολες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις

Bάζα, γυάλες, δίσκοι, πιατέλες, κηροπήγια, κεριά, μπάλες και φωτάκια αλλά και φρούτα, χριστουγεννιάτικα λουλούδια-φυτά και κάθε τύπου στολίδια από ξύλο, μέταλλο ή χαρτί, μπορούν να συνδυαστούν με αμέτρητους τρόπους σε χριστουγεννιάτικες επιτραπέζιες συνθέσεις  για διακόσμηση του γιορτινού σας τραπεζιού αλλά και στολισμό σε βοηθητικά τραπέζια, μπουφέδες, ράφια κλπ. σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.



Μια λεπτομέρεια που καλό είναι να μην αγνοήσετε επιλέγοντας τέτοιου είδους συνθέσεις είναι ότι όλες οι προτάσεις που περιλαμβάνουν γυάλινα βάζα-γυάλες, είναι αδύνατον να παραμείνουν καθαρές σε όλη την διάρκεια των γιορτών για αυτό και ή επιλέξτε τέτοιου τύπου κομμάτια μόνο για τα γιορτινά τραπέζια σας ή φροντίστε η μορφή της σύνθεσης να είναι τέτοια ώστε να μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και να καθαρίσετε οποιοδήποτε γυάλινο αντικείμενο. 

Σε συνθέσεις που περιλαμβάνουν φυσικά κλαδιά, λουλούδια κλπ ένας πρακτικός τρόπος για να διατηρηθούν φρέσκες για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι να χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι ανθοδετικής. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα το κάνετε. 





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ