2021-12-13 21:12:34
Φωτογραφία για Ο Αντώνης Κανάκης ακυρώνει το Βινύλιο
Σε άσχημη κατάσταση ήταν ψυχολογικά ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με το πορνογραφικό υλικό που δημοσίευσε στο Διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, το Βινύλιο που ήταν να μεταδοθεί την Παρασκευή, δεν θα βγει τελικά στον αέρα.

«Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τι θα κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτήν την παρασκευή δεν θα βγάλουμε το Βινύλιο στον αέρα. Ο λόγος είναι πως οι εκπομπές που είχαμε προγραμματίσει, επειδή αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία για εμάς πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Δεν υπάρχει η ψυχολογία να κάνουμε κανένα πάρτι. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε, όπως και το Ράδιο Αρβύλα δυσκολευόμαστε. Σήμερα έχω μόνο ένα μικρό μέρος του top μπροστά μου» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Εμείς δεν θα χαρούμε το Ράδιο Αρβύλα σήμερα γιατί ένα από τα πιο βασικά συστατικά είναι ότι το χαιρόμαστε… Δεν θα το χαρούμε κι ελπίζουμε το υλικό που έχουμε, να το χαρείτε εσείς. Έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ κι είμαστε σοκαρισμένοι. Έχουμε λύπη και πολύ μεγάλο θυμό, που έχουμε βρεθεί σε αυτήν τη θέση. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι εξυπνάκηδες… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε αυτήν τη ζωή να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας για λογαριασμό άλλων ανθρώπων. Την σιχαίνομαι. Είναι προτιμότερο να βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση για δικά σου λάθη» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ