2021-12-17 17:20:05
Φωτογραφία για Δημήτρης Μακαλιάς: «Αυτός ο άνθρωπος δέχεται μηνύματα και απειλές, είναι μια έκρυθμη κατάσταση»

Σε ένα ξέσπασμα για τo metoo προχώρησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, το πρωί της Παρασκευής, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Καλεσμένος στο πλατό βρέθηκε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος και αναφέρθηκε σε μια νέα «καταγγελία» που ήρθε στο φως των social media.

Έτσι, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία. Διακινούνται πάρα πολλά πράγματα. Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να πάρει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμαι ο ένας τον άλλον».

«Να κατηγορούμε όταν έχουμε κάποια στοιχεία και ακολουθούμε την σωστή οδό. Μην το κάνουμε τώρα έτσι… Να βγάζουμε μήνυμα ή φωτογραφία ενός ανθρώπου και να λέμε, αυτός έκανε αυτό και αυτό. Γιατί αυτός ο άνθρωπος τώρα δέχεται μηνύματα, απειλές και είναι μια πολύ ιδιαίτερη, έκρυθμη κατάσταση αυτή τη στιγμή που πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία για να μην γίνουμε όλοι ένας μύλος».Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας συμφωνώντας πλήρως με την τοποθέτηση του συναδέλφου του.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ