2021-12-18 18:00:09
Φωτογραφία για Ναταλία Γερμανού: Όσα ειπει η 30χρονη πριν γίνει γνωστή η καταγγελία της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι πριν γίνει γνωστή η καταγγελία της 30χρονης γυναίκας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, επικοινώνησε μαζί της .

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού είπε: «Για την επικοινωνία που είχα μέσω Instagram με το κορίτσι αυτό. Στην πρώτη μας επικοινωνία μου είπε πως “απευθύνομαι σε εσάς γιατί έχω παρακολουθήσει τον τρόπο που η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται χειρίζεται τις γυναίκες που έχουν υποστεί διαφόρων ειδών κακοποιήσεις. Πιστεύω πως μπορείτε να με βοηθήσετε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον βλέπω στην τηλεόραση, που εμένα στο παρελθόν με έχει βλάψει. Έχω κινηθεί δικαστικά εναντίον του, αλλά δε βλέπω να γίνεται κάτι”.

Δεν μου είπε το όνομά του και δεν της το ζήτησα και εγώ να μου το πει. Την παρέπεμψα κατευθείαν στην Ειρήνη Αρβανίτη, που είναι η αρμόδια δημοσιογράφος της εκπομπής που χειρίζεται τέτοια θέματα, η οποία φυσικά επικοινώνησε με τη δικηγόρο της κοπέλας. Για να μπορούσαμε εμείς σαν εκπομπή να το κοινοποιήσουμε το θέμα και να τον κατονομάσουμε, έπρεπε η δικηγόρος να μας δώσει τη δικογραφία. Γιατί αλλιώς θα μπορούσε να μας μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δικηγόρος δεν ήθελε να μας δώσει τη δικογραφία. Ήθελαν να επιμείνουν στον νομικό τρόπο επίλυσης του θέματος. Η δημοσιοποίηση προέκυψε γιατί κάποια μέρα το κορίτσι αυτό είπε “όχι άλλο”. Διάλεξε τον δρόμο του Twitter που κινήθηκε ακαριαία. Και πόσο γρήγορα αντέδρασαν οι Ράδιο Αρβύλα».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ