2021-12-20 19:50:02
Φωτογραφία για ΟΣΕ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΔΡΟΥ
Ο ΟΣΕ ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί 20.12.2021 και περί ώρα 6:00, λόγω της κακοκαιρίας προκλήθηκε πτώση δένδρου, λίγο πριν την είσοδο του Σ.Σ. Αγ. Στεφάνου.

Η πτώση του δένδρου, πάνω στις εναέριες γραμμές επαφής είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή τάσης και κυκλοφορίας τόσο της ανόδου όσο και της καθόδου, μεταξύ των υποσταθμών Αχαρνών και Πολυδενδρίου.

Στο σημείο μετέβη σε πρώτο χρόνο, ομάδα του τμήματος συντήρησης του ΟΣΕ, με δραιζίνα, για τη διαπίστωση και εκτίμηση του μεγέθους της ζημίας, που είχε προκληθεί και στη συνέχεια συνεργείο αποκατάστασης.

Λόγω της έκτασής της, το τελευταίο, προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες για την επαναλειτουργία της γραμμής καθόδου περί ώρα 11:00 και της γραμμής ανόδου περί τις 12:30.

Τόσο η κάθοδος όσο και η άνοδος έχουν δοθεί με προσωρινή αποκατάσταση και ειδικά στο ρεύμα της ανόδου έχει δοθεί βραδυπορία 40 km, μέχρι της οριστικής αποκατάστασής της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αργά το βράδυ της 20ης Δεκεμβρίου 2021.

Ο ΟΣΕ ζητάει την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τυχόν καθυστερήσεις των δρομολογίων και υπόσχεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη αποκατάσταση.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ