2021-12-22 19:40:11
Φωτογραφία για «Ντέρτι»: Όνομα έκπληξη στο πλευρό της Δανάης Μιχαλάκη



Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν μία νέα σειρά εποχής η οποία έχει τίτλο «Ντέρτι» και αναμένεται να διαδεχτεί τις «Άγριες Μέλισσες» στην prime time του σταθμού. Μάλιστα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ήδη κλείσει η Δανάη Μιχαλάκη, ενώ αυτήν την περίοδο οι ιθύνοντες αναζητούν το κατάλληλο πρόσωπο για την θέση του άνδρα πρωταγωνιστή. 

Εδώ λοιπόν έρχεται η έκπληξη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog, ένα βήμα πριν πει το μεγάλο «ναι» βρίσκεται ο σύντροφος της Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός έχει στα χέρια του μία άκρως δελεαστική πρόταση και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους δημιουργούς της σειράς. 

Το σίγουρο είναι ότι στον ΑΝΤ1 θέλουν διακαώς να τον «κλείσουν» για το νέο τους project, αφού μαζί με την Δανάη Μιχαλάκη αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά νέα ζευγάρια της showbiz και οι ιθύνοντες θεωρούν ότι μία ενδεχόμενη συνεργασία θα μπορέσει να εξασφαλίσει δημοσιότητα για την σειρά και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ