2021-12-23 21:41:58
Φωτογραφία για 22 Θεολόγοι μεταφέρονται από την Εκκλησιαστική στη Γενική Εκπαίδευση - Τα ονόματα
Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας δίνονται διευκρινίσεις σχετικά με την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών της Εκκλησιαστικής εκπαίδευσης των οποίων οι οργανικές θέσεις μεταφέρθηκαν στη Γενική Πρωτοβάθμια/Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σύμφωνα με τις οδηγίες οι τοποθετήσεις αυτές πραγματοποιούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα, πριν από την τοποθέτηση υπεράριθμων εκπαιδευτικών, σε κενή οργανική θέση σχολικής μονάδας της περιοχής μετάθεσης στην οποία έχει μεταφερθεί η οργανική θέση. 

Οι διευθύνσεις εκπαίδευσης θα καλέσουν από 10-01-2022 μέχρι και 17-01-2022 τους ανωτέρω εκπαιδευτικούς (βλ. συν. πίνακες) να δηλώσουν έως και πέντε (5) σχολικές μονάδες της αντίστοιχης περιοχής μετάθεσης και θα τους τοποθετήσουν κατά απόλυτη προτεραιότητα, κατόπιν εισήγησης του οικείου υπηρεσιακού συμβουλίου, μέχρι και 28-01-2022. 

Σημειώνεται ότι στον κλάδο των Θεολόγων (ΠΕ01) υπάρχουν 22 εκπαιδευτικοί εκκλησιαστικών σχολείων των οποίων οι θέσεις μεταφέρθηκαν στη Γενική Εκπαίδευση και η τοποθέτησή τους σε σχολεία θα γίνει με την παραπάνω διαδικασία. 

Δείτε τα ονόματα και περισσότερες πληροφορίες για την τοποθέτηση ΕΔΩ.
thriskeftika
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ