2021-12-28 17:20:07
Φωτογραφία για Επιστρέφει ξανά στο Survivor;

 





Πολλά είναι τα πρόσωπα που φαίνεται πως έχουν κάνει ραντεβού και βρίσκονται στη χρυσή δεκάδα που θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπουν στο στο ριάλιτι επιβίωσης κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με σκοπό την ενίσχυση του προγράμματος. Μια παρουσιάστρια είναι ανάμεσα στα ονόματα που πιθανότατα θα δούμε στο Survivor.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του okmagazine.gr η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί στα ραντεβού που έχει κάνει έχει βάλει όρο την εχεμύθεια τωνπαικτών σε αντάλλαγμα με το ποσό που ο καθένας έχει ζητήσει για να βρεθεί στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Οι υποψήφιοι παίκτες έχουν υπογράψει ένα συμβόλαιο συνεργασίας για τους επόμενους 6 μήνες και περιμένουν το πότε θα αναχωρήσουν για το Survivor.

Ανάμεσα στα δέκα πρόσωπα που έχουν πάρει το πράσινο φως και βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποβίβαση τους στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Η πρώην παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια του Glam Wars, που ρίχνει αυλαία τις επόμενες μέρες, φαίνεται πως δέχτηκε την πρόταση και είναι από τις επικρατέστερες που θα βρεθούν στο Survivor τις επόμενες εβδομάδες.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ