2022-01-04 15:20:11
Φωτογραφία για Έσπασε το εμπάργκο στον Πέτρο Φιλιππίδη την Πρωτοχρονιά

 



Ο Πέτρος Φιλιππίδης κυριαρχούσε στην ελληνική μυθοπλασία και γενικότερα στην ελληνική τηλεόραση, μέσω εκπομπών και διαφημίσεων, για παραπάνω από μία 20ετία, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο έχει… εξαφανιστεί.

Τα κανάλια έχουν πάρει την απόφαση, παρά τις αντίθετες φωνές από κάποιους ηθοποιούς που χάνουν πολλά χρήματα, να σταματήσουν να προβάλουν τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε, ενώ όπως είναι λογικό έχουν «κατέβει» κι όλες οι διαφημίσεις στις οποίες έπαιζε.

Το Σάββατο όμως το μεσημέρι, προβλήθηκε ξανά στην τηλεόραση η παιδική ταινία «Εποχή των Παγετώνων», στην οποία έχει… χαρίσει τη φωνή του ο Πέτρος Φιλιππίδης σε έναν εκ των πρωταγωνιστών, μαζί με τον Γιάννη Μπέζο.

Η… επιστροφή του Φιλιππίδη προφανώς και δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε στο twitter, ενώ ο γνωστός κωμικός ηθοποιός - stand up comedian και εσχάτως και παρουσιαστής της εκπομπής Taxi στο Open, Διονύσης Ατζαράκης ανέβασε σχετικό story στο Instagram που ζητούσε τη γνώμη του κοινού. Συγκεκριμένα, αναρωτιόταν αν είναι περίεργο που η φωνή του Φιλιππίδη έχει ξεμείνει στην ταινία «Εποχή των Παγετώνων» και τα ποσοστά στη ψηφοφορία ήταν συντριπτικά υπέρ του ναι!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ