2022-01-06 08:42:06
Φωτογραφία για Τρελή πορεία αυτοκινήτου πάνω στις γραμμές του μετρό σπέρνει τον τρόμο
Ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου δεν πήρε καλά μια στροφή και το όχημα βγήκε από τον δρόμο και έπεσε επάνω στις γραμμές του μετρό. Τότε ο οδηγός αποφάσισε να το οδηγήσει έτσι σαν τρένο.

Οι επιβάτες στον σταθμό του μετρό Topkapi, στην Κωνσταντινούπολη, περίμεναν να περάσουν τα λεπτά για να έρθει ο συρμός. Ξαφνικά από το πουθενά μέσα από τη σκοτεινή στοά ξεπετάχτηκε ένα ασημί αυτοκίνητο που ο οδηγός του, το οδηγούσε σαν να είναι τρένο επάνω στις γραμμές.

Όσοι περίμεναν το μετρό πετάχτηκαν πίσω τρομαγμένοι αφού δεν είχαν δει παρόμοιο θέαμα παρά μόνο στις ταινίες. Και ο οδηγός συνέχιζε ατάραχος την πορεία του σαν να μην υπήρχε αύριο σαν να έπρεπε να προλάβει κάτι, σαν να μην υπήρχε ο φόβος από την αντίθετη πλευρά να περάσει ο συρμός και να συγκρουστούν.

Συνέχισε την πορεία του

Αμέσως οι υπεύθυνοι του σταθμού που είδαν το περιστατικό από τις κάμερες ασφαλείας ενημέρωσαν το κέντρο κυκλοφορίας και σταμάτησε κάθε δρομολόγιο του μετρό. Λίγα μέτρα πιο κάτω τελικά το αυτοκίνητο κόλλησε στις γραμμές και ακινητοποιήθηκε.

Χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική προκειμένου να βγάλει το αυτοκίνητο από τις ράγες. Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία για επικίνδυνη οδήγηση ενώ λίγα λεπτά αργότερα τα δρομολόγια λειτούργησαν κανονικά.

in.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ