2022-01-07 16:40:05
Φωτογραφία για Πανικός στο Mega για την πτώση στα νούμερα και ο φόβος για την 5η θέση!



 Σε πτώση είναι το Mega το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα τα στελέχη του σταθμού να προβληματίζονται για αυτό το ξαφνικό «ξεφούσκωμα», παρά το δυναμικό ξεκίνημα των πρώτων μηνών. 

Ο πονοκέφαλος είναι τεράστιος, σε τέτοιο βαθμό που υπάρχει φόβος πως μπορεί το κανάλι να πέσει στην 5η θέση, καθώς ο ALPHA και ο ΑΝΤ1 παραμένουν σε καλό επίπεδο, ενώ ενδέχεται το STAR να ευνοηθεί πολύ απο το «Master chef» και ο ΣΚΑΙ από το «Survivor». 

Η Ελεονώρα Μελέτη με το «Mega καλημέρα» κόντραρε τον πρώτο καιρό την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά πλέον η παρουσιάστρια του ALPHA είναι σταθερά πρώτη. Η Δανάη Μπάρκα ενώ σημείωνε συνεχείς πρωτιές τους πρώτους τρεις μήνες, εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν «ξεκολλά» από την τρίτη θέση. 

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να σημειώνει από διψήφια μέχρι χαμηλά διψήφια, ενώ και η Μαρία Μπεκατώρου με το «The chase» δεν φαίνεται να έχει κάνει την ανατροπή. 

Τέλος, το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται πως είναι η απότομη πτώση της «Γη της Ελιάς» που αποτελεί την καρδιά της prime time του σταθμού. Προχθές το βράδυ, χωρίς «Σασμό», «Άγριες Μέλισες» και «Master chef», υπήρχε απόσταση από το 20%, ενώ δεν είναι τυχαίο πως την Τρίτη που υπήρχε ο «Σασμός», αλλά όχι τα άλλα προγράμματα, «χτύπησε» 15αρι. 

Ο φόβος είναι απλός: Με τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Master chef» απέναντι, υπάρχει περίπτωση να πλησιάσουν τα ποσοστά στο 10%;...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ