2022-01-07 17:00:04
Φωτογραφία για Στόχος του ΠΑΟΚ να κατεβάσει το όριο  ηλικίας του ρόστερ του



Με τη μεταγραφική κουβέντα γύρω από τον ΠΑΟΚ να έχει ξεκινήσει και με τη στόχευση όλων γύρω από την ομάδα να είναι η ενίσχυσή της με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε ποιο παραγωγική ηλικία, ας δούμε ποιος ήταν ο μέσος όρος της ενδεκάδας που κατέγραψε τις περισσότερες συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν. 

Κάτω από το τέρμα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μέτρησε 24 παιχνίδια, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει πατήσει στα 32 πια. Η τετράδα μπροστά του βάσει συμμετοχών αποτελούνταν από τον 21χρονο Μιχαηλίδη, τον 34χρονο Βαρέλα και τους δύο Βραζιλιάνους πλάγιους μπακ Σίντκλεϊ και Τέιλορ, 28 και 26 χρονών αντίστοιχα. Η τριάδα του κέντρου που πήρε τα πιο πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2021 απαρτιζόταν από τους Στέφαν Σβαμπ, Γιάσμιν Κούρτιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τις ηλικίες των τριών να είναι 31, 32 και 24 ετών. Στην επίθεση ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αγωνίστηκε τις περισσότερες φορές από κάθε άλλον, με τον 33χρονο Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό να έχει 27 συμμετοχές
. Στα δεξιά ο 25χρονος Αντρίγια Ζίφκοβιτς έφτασε τις 25, ενώ στη θέση του φορ ο Σφιντέρσκι έχει μέχρι τώρα 26 παιχνίδια, ενώ από την άλλη ο Άκπομ έχει 24. Ο Πολωνός επιθετικός είναι 24 χρονών, ενώ ο Άγγλος έχει “πατήσει τα 26. Ο μέσος όρος της ενδεκάδας με τον Σφιντέρσκι μέσα φτάνει τα 28,1 χρόνια, ενώ με τον Άκπομ η μέση ηλικία διαμορφώνεται στα 28,3 έτη. Άνω τα τριάντα σε αυτή την ενδεκάδα είναι 5 ποδοσφαιριστές, ενώ ο νεότερος είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο να αποκτήσει παίκτες που να καλύπτουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και να προσθέσει το στοιχείο της ταχύτητας και της δύναμης που εμφανέστατα λείπουν από το παιχνίδι του, κατεβάζοντας παράλληλα και την ηλικία συνολικά του έμψυχου υλικού του.

Πηγή: paok24.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ