2022-01-08 08:40:07
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Τζούμας: Μετά την κατακραυγή ανασκευάζει – «Έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις»



Κύμα οργής και αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα στην εκπομπή «Το Πρωινό» σχετικά με το θέμα των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

Ο ηθοποιός απέδωσε τη θλιβερή πραγματικότητα στη… φλυαρία των γυναικών γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά τόσο από το πάνελ της εκπομπής όσο και από τους χρήστες του διαδικτύου.

«Οι γυναίκες μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες ως ένα βαθμό οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Να μου πεις ότι δεν μπορείς να γενικεύσεις» ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Τζούμα.

Τα λεγόμενά του καταδίκασε και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7 με τον οποίο συνεργάζεται ο ίδιος.

Σε συνέχεια του θέματος και της κριτικής που δέχτηκε ο ηθοποιός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3  και θέλησε να δώσει διευκρινήσεις.

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν; Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα… Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα #MeToo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω» τόνισε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ