2022-01-10 13:22:22
Φωτογραφία για Δικαιολογητικά που απαιτούνται για την διαδικασία αγωγής επαναϋπολογισμού παλαιών και νέων συνταξιούχων
Με έγγραφο του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του σωματείου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» κ. Ιωάννης Κόρκας ενημερώνει για τα Δικαιολογητικά που απαιτούνται για την διαδικασία αγωγής επαναϋπολογισμού παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Σχετικά αναφέρει:

Εν σχέσει με την πρότυπη δίκη η οποία εισάγεται προς συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας και αφορά τον διαφορετικό τρόπο επανυπολογισμού παλαιών και νέων συνταξιούχων ενημερώνω για τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται για την συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία, για όποιο από τα μέλη σας, το επιθυμεί.

1. απόφαση σύνταξης

2. μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης έτους 2021 (οιουδήποτε μήνα)

3. εκτύπωση ατομικού λογαριασμού ασφάλισης. Αυτό είναι διαθέσιμο στον εξής ιστότοπο : https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/misthotoi/atomikos-logariasmos-asphalises

Ως προς αυτό σημειώνω ότι απαιτείται η εκτύπωση της τελευταίας σελίδας που αναφέρει τα σύνολα κάθε έτους και μόνον αυτή. Για την είσοδο στην εφαρμογή απαιτούνται οι κωδικοί taxisnet καθώς και το ΑΜΚΑ.


4. Υπογραφή στην σχετική εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ ή άλλη δημόσια υπηρεσία και στο συνημμένο εργολαβικό.

Τα έξοδα της εν λόγω διαδικασίας ανέρχονται στο ποσό των 20 €, η δε αμοιβή μας σε περίπτωση που γίνει δεκτή η εν λόγω αγωγή, ανέρχεται στο 5%, επί του ποσού που τυχόν εισπραχθεί.

Σημειούται ότι μετά από ενδελεχείς υπολογισμούς η αγωγή αφορά κατά βάση συνταξιούχους ετών 2010-2016. Σημειούται ότι για συνταξιούχους έτους 2016 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ 4387/16 παρά μόνον με τις διατάξεις του καταστατικού του ΤΑΠΟΤΕ όπως ίσχυαν τότε.

Τα ως άνω σχετικά έγγραφα μπορούν να αποσταλούν είτε ταχυδρομικά είτε με email. Για την διευκόλυνση των μελών σας σας παραθέτω και τον σχετικό αριθμό λογαριασμού όπου μπορούν να κάνουν την κατάθεση των εξόδων της διαδικασίας.

Αριθμός λογαριασμού : 5126-038559-411

ΙΒΑΝ GR34 0172 1260 0051 2603 8559 411

Τράπεζα Πειραιώς

Με εκτίμηση

Κόρκας Ιωάννης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ