2022-01-11 18:20:07
Φωτογραφία για Μαριλένα Ρόδου: «Έχω ξανά υπάρξει σε σειρά αλλά όχι σε τόσο απαιτητικό ρόλο»



Στο περιοδικό «TV24» παραχώρησε συνέντευξη η Μαριλένα Ρόδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο που υποδύεται αλλά και για την εμπειρία της στο θέατρο και την τηλεόραση.



Πέρυσι η Σοφία ήταν η ευχάριστη νότα στη σειρά. Φέτος μπήκε σε βαθιά νερά.

«Ούτε φταίει ούτε προκαλεί. Έχει μπλέξει από τις ανοησίες που κά­νουν οι άλλοι. Όλα ξεκίνησαν από τη Δάφνη, που εδώ που τα λέμε, τα έχει κάνει μαντάρα. Εχε χάρη που έχει όμορφο μωρό (γελάει)».



Πάντως, παρά τις διαφορές τους, οι δύο γυναίκες τελικά δέθηκαν.

«Όταν η Δάφνη κάνει απερισκεψίες. η Σοφία τσαντίζεται. Πάντα όμως νικάει η καλή της πρόθεση και θέληση. Η Σοφία είναι καλός άνθρωπος και αγαπάει πραγματικά τον Χρήστο και θέλει να προσπαθεί για το καλύτερο. Η Δάφνη είναι ένα αναπόφευκτο πρόβλημα στο ευτυχές που τους συμβαίνει, να έχουν κοντά τους το μωρό. Όμως η Σοφία το λατρεύει και ό,τι κάνει, είναι με την καρδιά της».



Η Δάφνη θα επιστρέψει;

«Είναι κάτι που δεν τον γνωρίζουμε, τουλάχι­στον ακόμα και παραμένει ένα ανοιχτό ζήτημα».



Πάντως η Σοφία πέρασε πολύ δύσκολα και με τον διοικητή.

«Πέρασε μια επώδυνη και τραυματική εμπειρία αλλά ευτυχώς η περιπέτεια αυτή έχει αίσιο τέλoς».



Αφού παντρεύτηκε τον Χρήστο που είναι αστυνομικός, μπλέκει κι εκείνη χωρίς να το θέλει.

«Έτσι είναι. Ωστόσο μου αρέσει όπως έχει εξε­λιχθεί ο ρόλος γιατί φέτος την είδαμε να έχει τσαμπουκά, να νιώθει απελπι­σμένη και να περνάει διάφορες συναισθηματικές διακυμάνσεις κι αυτό υποκριτικά είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Στην περίπτωση του διοικητή το πάλεψε μόνη της για να μην ανακατέψει τον Χρήστο προκειμένου να τον προστατεύσει. Έβγαλε έναν δυναμισμό κι ένα τσαγανό που δεν ξέραμε ότι έχει. Πάντως είμαστε πολύ τυχεροί γιατί όλοι όσοι μπαίνουν στη σειρά ως νέα προσθήκη είναι πολύ αξιόλογοι. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Σταύρο Ζαλμά. Είναι τόσο ευγενικός και αριστοκρατικός που πραγματικά ο ρόλος του ήταν απόλυτα κόντρα. Όταν ως διοικητής γινόταν γλοιώδης πραγματικά με έπιανε νευρικό γέ­λιο. Αφήστε που όταν με κοιτούσε δεν ήξερα αν αυτή η αμηχανία είναι της Μαριλένας ή της Σοφίας. Με... "ψάρωνε" (γελάει)».



Η ηρωίδα σας όμως έχει κι ένα κρυφό καη­μό. θέλει να γίνει μητέρα, αλλά ένα πρόβλημα ιατρικής φύσεως έχει σταθεί εμπόδιο στο να το καταφέρει.

«Και αυτός είναι ο λόγος που έχει έρθει ακόμη πιο κοντά με το παιδί του Χρήστου, γιατί σκέφτεται ότι αυτή μπορεί να είναι ri πρώτη και η τελευταίο φορά που μεγαλώνει ένα μωρό, θέλει όμως να κάνει τη θεραπεία. Το καλό είναι ότι το θέμα της υπογονιμότητας δεν έχει δημιουργήσει ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι Και ο Χρήστος όμως είναι πολύ υποστηρικτικός. Είναι ο ένας για τον άλλον. Η σχέση τους κλονιζόταν μόνο όταν κρατούσαν μυστικό. Αλλά ό,τι βγαί­νει στον ήλιο είναι καλύτερο».



Και μέσα σε όλα της έχει ξυπνήσει το αστυνομικό δαιμόνιο. Ανακα­λύπτει με τον Χρήστο ότι ο Διονύσns δεν είναι αυτό που δείχνει.

«Όλα ξεκίνησαν από το site που είχε αρχίσει να ψάχνει η Δάφνη με της κακοποιημένες γυναίκες. Εκεί εμφανίζεται και η φωτογραφία του Διονύση. 0 Χρήστος και η Σοφία συνομιλούν στο φόρουμ και όλες επιβεβαιώνουν τη φωτογραφία του. Αυτό τους κλονίζει όλους γιατί ο Διονύσnς είναι ένας καλοσυνάτος άνθρωπος και καλός φίλος. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει δεύτερη ζωή και ανα­γκάζονται να του μιλήσουν ευθέως, ενώ παράλληλα προσπαθούν να προστατεύ­σουν τη Λένα που τον έχει σαν πατέρα».



Μήπως όλο αυτό το έχουν στήσει από το εργοστάσιο γιατί δεν τους πούλησε το οικόπεδό του και βοηθάει την Αλίκη;

«Κάτι τέτοιο νομίζω κι εγώ και είναι πιθανό γιατί έχουν πολλά λεφτά και μπορούν να βρουν ψευδομάρτυρες».



Στο μεταξύ ο Δημήτρης βγά­ζει κρυφά φωτογραφία τον Διονύση την ώρα που φέ­ρεται επιθετικά στην κοπέλα που τον κατήγγειλε.

«Αυτό μπορεί να συμβεί ως αντίδραση και σε έναν αθώο άνθρωπο που τον πνίγει η αδι­κία γιατί παγιδεύτηκε και να βγάλει το κακό του πρόσωπο επιβαρύνοντας τη θέση του».



Τι άλλο περιμένει τη Σοφία;

«Δεν ξέρω. Η Μαρία Γεωργιάδου με το σενάριό της είναι απρόβλεπτη και κάθε φορά οι εξελίξεις εκπλήσσουν κι εμάς. Από το 2009 που τελεί­ωσα τη σχολή έκανα συνέχεια θέατρο. Αυτό που μου συμβαίνει στον "Ήλιο" είναι τελείως διαφορετικό και το απολαμβάνω. Είναι ένα νέο πεδίο. Το ιδανικό είναι να τα συνδυάζεις και τα δύο, αλλά πέρυσι με τον κορονοϊό που τα θέ­ατρα ήταν κλειστά, ήμουν πιο συγκεντρωμένη σε αυτό. Έχω ξανά υπάρξει σε σειρά αλλά όχι σε τόσο απαιτητικό ρόλο. Το μόνο που μας στρεσά­ρει είναι ο χρόvos που μας πιέζει από σκηνή σε σκηνή, και είναι λογικό, αλλά έχουμε πολύ καλό κλίμα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ