2022-01-12 09:00:09
Φωτογραφία για Ράδιο Αρβύλα: Επικό τρολάρισμα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που είχε «χυθεί» στον καναπέ της Φάρμας!

 



Η επική παρέα τους επέστρεψε, με πιο απολαυστικά σχόλια από ποτέ και στοχοποιημένες ατάκες, όλο νόημα, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συζητηθούν. 

Η απολαυστική σατιρική εκπομπή επέστρεψε για το νέο έτος την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και έκανε πρεμιέρα, με ακόμα περισσότερο χιούμορ, και ατάκες, που μας έκαναν να "λιώσουμε" από τα γέλια.

Οι Ράδιο Αρβύλα ξεκίνησαν, φυσικά με την απουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τους είδαμε αρκετά ανανεωμένους και έτοιμους να σχολιάσουν την επικαιρότητα, με το δικό τους... απολαυστικό τρόπο. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Αντώνη Κανάκη να σχολιάζει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, με την συμμετοχή του στη Φάρμα, λέγοντας μάλιστα ότι η απουσία του είναι αισθητή και ότι "ο νομάρχης της καρδιάς μας" έπρεπε να έχει παραμείνει στη Φάρμα.

Το βίντεο που παρακολουθήσαμε απεικόνιζε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να έχει "χυθεί" στον καναπέ, με την Σάσα Μπάστα να τσακώνεται με τους υπόλοιπους παίκτες. Οι ατάκες ήταν απολαυστικές και ξεκαρδιστικές, με κυριότερη εκείνη: "Του τελείωσαν οι μπαταρίες; Τι έπαθε; Έμεινε αφόρτιστος; Θέλει επειγόντως φόρτιση. Γίνεται με usb ή με πρίζα;"



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ