2022-01-17 18:40:08
Φωτογραφία για Γιώργος Τσαλίκης: «Έχει λήξει για μένα το θέμα ΣΚΑΪ, δεν με ενδιαφέρει»



Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για όλα, στο podcast  «Showbiz o'clock», με την Διονυσία Ζαπατίνα και την Κατερίνα Ζαζάνη. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην διαμάχη του με τον ΣΚΑΙ, ένα θέμα που όπως τόνισε έχει λήξει για εκείνον.

«Είχα σεβαστεί την επιθυμία του καναλιού, είχα κρυφτεί πάρα πολλούς μήνες γιατί αυτό ήταν το συμβόλαιο μου και είχα έρθει και σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν σήκωνα τηλέφωνα σε φίλους, παρουσιαστές καθώς δεν μπορούσα να το πω. Αυτό που με ώθησε να είμαι έντονος ήταν η αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά, αυτό με εξόργισε γιατί καταλαβαίνω ότι χαλάνε δουλειές, ότι γίνονται λάθη, δεν τρέχει τίποτα αλλά η διαχείριση του λάθους παίζει σημαντικό ρόλο. Δεν μου αρέσει ο άλλος να μου δείχνει κατάμουτρα, ‘’είσαι σκουπίδι, δεν σε σέβομαι’.

Τα είπα μια φορά στη Δανάη μετά οι δημοσιογράφοι ήταν παντού. Τα είπα μια, δυο και κάποια στιγμή ο κόσμος κουράστηκε και αυτό λειτουργεί εις βάρος μου. Έβαλα μια τελεία και παύλα. Έχει λήξει για μένα το θέμα, δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού αλλά κάποια στιγμή ο δικηγόρος μου είχε κινηθεί», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ