2022-01-18 13:40:06
Φωτογραφία για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ποιος είναι ο Βαλάντης για να κρίνει; Ο Θεός κρίνει και κανένας άλλος»Σάλο προκάλεσε η ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor. O τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της Ευρυδίκης κι εκείνη έβαλε τα κλάματα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε τη συμπεριφορά του Βαλάντη: «Ο Βαλάντης έχει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Είναι παρορμητικός, είναι οξύθυμος και είναι ο κλασσικός άνθρωπος που λέει τη χοντράδα, μετά καταλαβαίνει, προσπαθεί να τη μαζέψει, ζητάει συγγνώμη, αλλά όταν η στάμνα πάει κι έρθει δέκα φορές, μία φορά θα σπάσει.

Είναι τρομερή απρέπεια και συμφώνησαν όλοι σε αυτό, το να χρησιμοποιείς ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο χάνονται άνθρωποι και να λες “Σου έδωσε ο Θεός αυτή τη δοκιμασία για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και δεν έγινες”. Και ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις; Αυτό το κρίνει ο Θεός και κανένας άλλος. Ο Θεός αποφασίζει αν έγινες καλός άνθρωπος, αν άξιζες μια δεύτερη ευκαιρία. Προφανώς για να της δόθηκε από τη ζωή, την άξιζε. Θα αμφισβητήσεις εσύ που έχεις περάσει και κάτι παρόμοιο;».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ