2022-01-20 11:16:04
Φωτογραφία για Αγωνία για 13χρονο με κορονοϊό στην Κρήτη. Στη ΜΕΘ με αναπνευστική ανεπάρκεια
Ανησυχία προκαλούν οι αριθμοί στην Κρήτη, την ώρα που αυξάνεται η πίεση στα νοσοκομεία. Την ίδια ώρα, ένα παιδί 13 ετών με κορονοϊό νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ, καθώς παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια.

Μέσα στο τελευταίο 24ωρο υπήρξε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των ασθενών με τον αριθμό τους να φτάνει τους 236.

Το ανησυχητικό είναι πως στο ΠΑΓΝΗ καταγράφεται η πρώτη νοσηλεία ανήλικου παιδιού που προσβλήθηκε από κορονοϊό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για ένα 13χρονο που παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην ΜΕΘ από την κλινική covid όπου νοσηλευόταν.

Παράλληλα μέσα στο τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν δύο θάνατοι ηλικιωμένων γυναικών που νοσηλεύονταν στο ΠΑΓΝΗ λόγω επιπλοκών του κορονοϊού.

Αναλυτικά τα σημερινά στοιχεία:

Νοσοκομείο Χανίων – 87 ασθενείς – 74 στην κλινική – 13 στην ΜΕΘΠΑΓΝΗ – 62 ασθενείς – 45 στην κλινική – 17 στην ΜΕΘΒενιζέλειο – 38 ασθενείς – 30 στην κλινική – 8 στην ΜΕΘΝοσοκομείο Ρεθύμνου – 28 ασθενείς – 26 στην κλινική – 2 στην ΜΕΘΝοσοκομείο Αγίου Νικολάου – 10 ασθενείς στην κλινικήΝοσοκομείο Ιεράπετρας – 7 ασθενείς στην κλινικήΝοσοκομείο Σητείας – 2 ασθενείς στην κλινικήΝοσοκομείο Νεάπολης – 2 στην κλινικήπηγή themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ