2022-01-20 11:16:55
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι αρκετά ενοχλημένη και εκτίθεμαι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών»
Σε μια έκρηξη άνευ προηγουμένου προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Αφορμή στάθηκαν σχόλια και δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπο της σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι αρκετά ενοχλημένη και εκτίθεμαι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Όλη αυτή η ανθρωποφαγία, όχι μόνο των social media αλλά και κάποιων μέσω, φυλλάδων και εφημερίδων. Το ότι μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες δικές μου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει ότι διοργάνωσε το παάρτι, όχι τον βιαστή, δεν σημαίνει ότι εμένα είναι φίλος μου. Το ξαναλέω και το τονίζω. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους, να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο ο οποίος μου φαινόταν… ε, να βγάλουμε μια φωτογραφία, ναι να βγάλουμε. Επίσης, θέλω να πω ότι στι στο συγκεκριμένο Instagram δεν υπήρχαν μόνο με μένα φωτογραφίες του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά υπήρχαν με πάρα πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλούς καλλιτέχνες και με άλλους παρουσιαστές».


«Ξαφνικά εγώ βρίσκομαι και με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών! Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και με τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει; Ότι εγώ γνώριζα τα αίσχη; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς εκνευρισμένη. «Λοιπόν, ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε γιατί εννοείται πως εγώ δεν έχω παρευρεθεί και δεν με έχουν καλέσει πουθενά».

«Έχει τύχει να βρεθούμε δέκα φορές, έχουμε βγάλει φωτογραφίες σε μια κοινή παρέα, τέλος».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ