2022-01-24 15:19:49
Φωτογραφία για Το τελευταίο αντίο στο Κυριάκο Γιαννακίδη.
Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον αδελφό του διαχειριστή των «Σιδηροδρομικών Νέων» και των «Εμβόλιμων Νέων» Κυριάκο Γιαννακίδης ο όποιος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, μετά από ανακοπή της καρδιάς, σε ηλικία 64 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου των κοιμητηρίων Παλλήνης όπου έγινε και η ταφή του.

Ο Κυριακός ήταν ο μικρότερο από τα τέσσερα αδέλφια και όταν η ορφάνια κτύπησε την πόρτα, τα μεγαλύτερα αδέλφια του, Η Φρειδερίκη, η Μαρία και ο Χρήστος τον πήραν υπό την προστασία τους βοηθώντας του να ορθοποδήσει. Πέρασε δύσκολα χρόνια αλλά με το πείσμα και την θέληση που τον διέκρινε κατόρθωσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να δημιουργήσει το δικό σπιτικό και μια υπέροχη οικογένεια.

Η είδηση του θανάτου του Κυριάκου προκάλεσε πόνο και θλίψη στους κατοίκους της ιδιαίτερης πατρίδας του τη Νυμφόπετρα όπου γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά του χρόνια και την οποία επισκέπτονταν κάθε καλοκαίρι.

Στην σύζυγο του Νάντια, στα παιδιά του Κυριακή και Χαράλαμπο, ο θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο ώστε ξεπεράσουν αυτό ανεπάντεχο κτύπημα της μοίρας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους σας που με τα μηνύματα τους και τα τηλεφωνήματα του μας συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Θερμά σας ευχαριστούμε.

Καλό παράδεισο αγαπημένε μου αδελφέ Κυριάκο

Χρήστος Γιαννακίδης

 

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ