2022-01-26 21:15:37
Φωτογραφία για Ερωτήματα που ζητούν απάντηση
Αναγνώστης των «Σιδηροδρόμων Νέων» με επιστολή του θέτει μια σειρά από εύλογα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση στις σιδηροδρομικές μεταφορές. Στην επιστολή του με τίτλο «Διαχείριση παγετού και σιδηροδρομική μεταφορά» αναγνώστης μεταξύ των άλλων αναφέρει:

«Δε θα σταθώ σε πολιτικές ευθύνες ούτε σε κομματικές δηλώσεις. Θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα υπευθυνότητας, έλλειψης συνείδησης και του ωχαδερφισμού που μαστίζει τον τόπο αυτό σε όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας δυστυχώς.

Επίσης και σε προηγούμενη ανάρτηση μου τονίστηκε το γεγονός της έλλειψης προσωπικού που μπορεί και πρέπει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Τέτοιο προσωπικό δεν υπάρχει πια. Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς έγινε και προσέκρουσε η μηχανή πάνω στο ic; Υπήρχαν μηχανές και συνεργεία επί της γραμμής για να καθαρίζουν δέντρα που μπορεί να έπεσαν και τον όγκο χιονιού στη γραμμή; Πόσοι εργαζόμενοι ήταν σε επιφυλακή; Τέθηκε σε ισχύ το σχέδιο διαχείρισης κρίσης από τη τραινοσέ εκτός και αν δεν είναι δικό τους θέμα αλλά θέμα του διαχειριστή υποδομής. Δηλαδή ΟΣΕ. Δε μπορεί το 2002 πριν από είκοσι χρόνια να δούλευαν όλα ρολόι με - 20 στη χώρα και εν έτη 2022 να πήγαν όλα στραβά; Είναι απλά ερωτήματα που μπορεί να θέσει οποιοσδήποτε φίλος του σιδηροδρόμου που δεν έχει κοντή μνήμη.


Το τρένο είναι ένα μέσο μεταφοράς που δεν πρέπει να σταματά ποτέ τη λειτουργία του. (εκτός από γεγονότα που μπορεί να μην άπτονται διαχείρισης)."

Αναγνώστης των «Σ.Ν.»

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ