2022-01-27 23:21:04
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Αρνούνται μεταμόσχευση καρδιάς σε 31χρονο αντιεμβολιαστή

Νοσοκομείο της Βοστόνης αρνείται στον Τρέισι Φέργκιουσον, ασθενή του ηλικίας 31 ετών, επέμβαση για μεταμόσχευση καρδιάς. Αιτία είναι η άρνησή του να εμβολιαστεί κατά της ασθένειας Covid-19, διότι σύμφωνα με το νοσοκομείο θεωρείται ότι η επέμβαση είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Brigham and Women’s Hospital, ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 θεωρείται «επιβεβλημένος» για όλους τους υποψήφιους λήπτες οργάνων. Ωστόσο, ο Ντέιβιντ Φέργκιουσον, πατέρας του ασθενούς, που μίλησε στα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και ABC για τη μάχη του παιδιού του, υπογράμμισε πως έχει φθάσει «στα όρια των δυνάμεών του».

Ο ασθενής προγραμματιζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς στο νοσοκομείο της Βοστόνης, και σύμφωνα με τον πατέρα του αρνείται να εμβολιαστεί κατά της Covid-19, διότι «είναι θεμελιωδώς αντίθετο στις αρχές του, δεν πιστεύει σε αυτό». Και πρόσθεσε ότι καθώς το Brigham and Women’s Hospital «εφαρμόζει αυτή την πολιτική (...) τον διέγραψαν από τον κατάλογο» των ασθενών που θα λάβουν μοσχεύματα.





Περισσότερα: efsyn

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ