2022-01-29 08:40:06
Φωτογραφία για Σαρμπέλ: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, μετά ήρθε η κατηφόρα. Έβγαζα όγκους συνέχεια στον λαιμό»

 



Ο Σαρμπέλ ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark της Παρασκευής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πρώτα από όλα αφηγήθηκε τα δύσκολα χρόνια που πέρασε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

«Έκανα τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό και ήμουν μόνος στο νοσοκομείο. Έβγαζα όγκους συνέχεια στον λαιμό και έκανα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι μεγάλη ιστορία. Έχασα τον πατέρα μου πριν από χρόνια, νομίζω από το στρες το έπαθα. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, μετά ήρθε η κατηφόρα, ήμουν συνέχεια άρρωστος.

Ξεκίνησα το τραγούδι με τον πατέρα μου. Μεγάλωσα με ένα μπουζούκι στο πατάρι. Μεγάλωσα με Διονυσίου.

Από πολύ μικρή ηλικία σαν Έλληνας μεγαλωμένος στο εξωτερικό είχα μία λατρεία στην Ελλάδα. Το δωμάτιό μου ήταν σαν την Ακρόπολη» είπε και αποκάλυψε πως ήταν όνειρό του να εγκατασταθεί μόνιμα εδώ.

Στη Eurovison πέρασε πολύ όμορφα, όπως δήλωσε.

Κάπου όμως φτάνοντας τα 30 ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να αφήσει την καριέρα του στην Ελλάδα και να δοκιμαστεί σε άλλα μονοπάτια.

«Ήθελα να κάνω μία αλλαγή κουράστηκα., έφτασα στα 30 και μου γύρισε το μυαλό. Έφτασα να αναρωτιέμαι αν θα συνεχίσω. Σηκώθηκα ένα πρωί, δεν ΄το δήλωσα και πήγα να κάνω άλλα πράγματα. Ξεκίνησα με θέατρο, με ακίνητα, μετά μου ήρθαν προτάσεις με επενδύσεις στο Ντουμπάι» δήλωσε.

Στο μεταξύ γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του, την οποία και παντρεύτηκε.

«Ο γάμος έγινε Σαντορίνη. Η γυναίκα μου είναι Λιβανέζα, τη γνώρισα στην Ελλάδα, είναι πετυχημένη στη δουλειά της, όλο ταξιδεύει.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ