2022-01-31 16:20:08
Φωτογραφία για Πέτρος Πολυχρονίδης: «Το Asian Express είναι ίσως το πιο συναρπαστικό πράγμα στην ιστορί της ελληνικής τηλεόρασης»



 Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει ταυτιστεί με τον «Τροχό της τύχης» για πολλούς λόγους. Ετοιμόλογος και με εύστοχες ατάκες έχει απογειώσει το θρυλικό τηλεπαιχνίδι που εδώ και 8 χρόνια μας κρατά συντροφιά καθημερινά τα απογεύματα.

Στο πλευρό του αυτή τη σεζόν η καλλονή Νατάσα Κουβελά, η οποία δίνει το δικό της στίγμα πλάι στον αγαπημένο παρουσιαστή.

Η απογευματινή ζώνη είναι το απόρθητο «βασίλειό» του καθώς οι τηλεθεατές τον ανταμείβουν με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο Χάρης Λεμπιδάκης συνάντησε ο τηλεοπτικό δίδυμο του Star και γύρισε τον δικό του τροχό για να λάβει απαντήσεις: 

«Δεν θα πω ότι μας έγιναν συνήθεια τα καλά νούμερα αλλά αυτός δεν είναι ο σκοπός να αρέσουμε στον κόσμο; Δεν κοιτάω ποτέ τα νούμερα, δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν απλώς δεν είναι η πρώτη μου έννοια το πρωί που ξυπνάω. Η μόνη σχέση που έχω με αυτό είναι που ζητάω από τον αρχισυντάκτη μου τον Στάθη Μαντά ότι “αν γίνει κάποια στραβή με ενημερώνεις”. Δεν με έχει 8 χρόνια προχωράμε, προχωράμε» ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για το πόσο τον επηρεάζουν οι δείκτες τηλεθέασης.

Η Νατάσα Κουβελά είναι η «διάδοχος» της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, η οποία ήταν μία από τις τηλεοπτικές παρουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες. Μιλώντας για την αμηχανία των πρώτων ημερών που κλήθηκε να αναλάβει το πόστο της είπε:

«Μαγκωμένη θα ήμουν έτσι κι αλλιώς γιατί πρώτη φορά βρίσκομαι στον χώρο της τηλεόρασης, ήταν αναμενόμενο».

Ο ανταγωνισμός δεν φοβίζει τον παρουσιαστή και ας είναι σκληρός με τα δελτία ειδήσεων, τα σίριαλ αλλά και την προσθήκη της Μαρίας Μπεκατώρου με το «Chase» που βρίσκονται απέναντί του: «Δεν είναι θέμα φόβου εγώ πάντα πίστευα ότι όλοι χωράμε στην τηλεόραση κι ο καθένας ανάλογα με τη δουλειά του θα βρει τον τηλεθεατή του. Δεν είμαστε ο Χαϊλάντερ, θα μείνει μόνο ένας στο τέλος», τόνισε.

Επιβεβαίωσε ακόμη τα σενάρια ότι υπήρξαν συζητήσεις για να αναλάβει ταξιδιωτική εκπομπή στο Star:  «Ό,τι έχετε διαβάσει για άλλες εκπομπές δεν ισχύει εκτός από την ταξιδιωτική στο Star αλλά δεν θα πω κάτι γιατί ζούμε σε πανδημία αλλά εάν πραγματοποιηθεί θα το δείτε και θα εκπλαγείτε, γιατί πρόκειται από αυτό που αντιλαμβάνομαι ίσως για το πιο συναρπαστικό πράγμα που έχει δει κανείς στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης».





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ