2022-02-01 13:40:07
Φωτογραφία για Top Chef: Ζητά 100.000 ευρώ από την Acun Medya





Ο Σωτήρης Βασιλείου, ο οποίος συμμετείχε στο Top Chef, κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας παραγωγής του Acun Alicali και του ΣΚΑΪ, ζητώντας 100.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη. Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, έγινε παραποίηση στο μοντάζ στο επεισόδιο της αποχώρησής του.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso, στο επίμαχο επεισόδιο κλήθηκε να δημιουργήσει ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο. Κατά τους ισχυρισμούς του, στην αλμυρή παρασκευή έβαλε μισό κουταλάκι ζάχαρη, ενώ στη γλυκιά η κάμερα τον κατέγραψε η κάμερα να ρίχνει τη ζάχαρη από το κουταλάκι, υπολογίζοντας με το μάτι.



Ο Σωτήρης Βασιλείου καταγγέλλει ότι «προβάλλεται μονταρισμένο πλάνο από τη γλυκιά παρασκευή μου, όπου κρατάω ένα σακουλάκι με τη ζάχαρη και αδειάζω σχετικά μεγάλη ποσότητα, ήτοι 600 γραμμάρια, μέσα στην κρέμα του γλυκού και όχι του αλμυρού πιάτου για το οποίο κρινόμουν -κάτι που δεν είναι διακριτό από τον μέσο τηλεθεατή. ο οποίο θεωρεί ότι βάζω τόσο μεγάλη ποσότητα ζάχαρης στη σάλτσα της αλμυρής παρασκευής, σφάλμα που δεν κάνει ούτε κάποιος εντελώς αδαής προς τη μαγειρική».



Η αγωγή του παίκτη κατατέθηκε πριν από περίπου δύο μήνες και η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ