2022-02-02 07:27:22
Φωτογραφία για 20 Γραφεία στο σπίτι διακοσμημένα σε  Boho στυλ
Διαμορφώσεις γραφείου σε Boho στυλ

Ιδέες,  αποχρώσεις, αντικείμενα και διακοσμητικοί συνδυασμοί για να διαμορφώσετε τον χώρο του γραφείου στο σπίτι σε Boho ύφος

Ο χώρος του γραφείου στο σπίτι, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή μεγαλύτερο είναι το σημείο που το έχετε  τοποθετήσει, μπορεί ευκολότερα από άλλους χώρους να διαμορφωθεί σε Boho στυλ, αφού αυτό που θα χρειαστεί δεν είναι κάποια ιδιαίτερα ή ακριβά έπιπλα παρά η διακόσμηση των τοίχων περιμετρικά του τοίχου με αντικείμενα ανάλογα ύφους και ασφαλώς φυτά εσωτερικού χώρου. 

Δώστε έμφαση στα επιμέρους διακοσμητικά αντικείμενα

Ανάλογα με το πόσο έντονα Boho επιθυμείτε το τελικό αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε περισσότερα ή λιγότερα όπως και μεγαλύτερα ή πιο μικρά αντικείμενα για την διακόσμηση των σημείων γύρω από το γραφείο όπως πχ  μακραμέ διακοσμητικά τοίχου, ψάθινα και ξύλινα αντικείμενα, κάδρα - έργα τέχνης κλπ χωρίς να παραλείψετε ένα ανάλογης αισθητικής φωτιστικό. 


Διαμορφώστε τον χώρο με ένα απλό ή παλιό τραπέζι - γραφείο

Ένα μικρό ή μεγαλύτερο χαλί σε ταιριαστό ύφος μπορεί να γίνει ο ...πρωταγωνιστής του χώρου, ενώ το γραφείο και η καρέκλα που θα χρησιμοποιήσετε δεν είναι υποχρεωτικό να ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο διακοσμητικό στυλ. Ένα Boho γραφείο μπορεί να διαμορφωθεί ακόμη και με ένα  απλό ή παλιό ξύλινο γραφείο - τραπέζι, ένα αντίστοιχο έπιπλο σε retro ή vintage στυλ που θα βρείτε πολύ οικονομικά σε καταστήματα παλιών - μεταχειρισμένων επίπλων κλπ και μια ταιριαστή καρέκλα - πολυθρόνα, ακόμη και εντελώς διαφορετικού ύφους από αυτό του γραφείου.  

Το Boho στυλ μπορεί να διαμορφωθεί τόσο με neutral όσο και με πιο έντονες αποχρώσεις

Ανάλογα με το αν προτιμάτε τις ανοιχτόχρωμες φυσικές - γήϊνες αποχρώσεις ή πιο έντονου τόνου χρώματα, διαφοροποιείστε το χρώμα σε διακοσμητικά αντικείμενα, σε μικρές λεπτομέρειες και υφασμάτινα στοιχεία ή ακόμη και τα έπιπλα. 

Φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι αναπόσπαστο και βασικό  στοιχείο του Boho ύφους, γι΄ αυτό και προσθέστε σε όσα σημεία περιμετρικά του γραφείου υπάρχει χώρος επιδαπέδιες ή και κρεμαστές γλάστρες. 

Γενικές πληροφορίες και διακοσμητική ...θεωρία για το BΟΗΟ στυλ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ