2022-02-04 14:29:07
Φωτογραφία για Σασμός: Η γιαγιά Ρηνιώ πεθαίνει





Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό και η γιαγιά Ρηνιώ, δηλαδή η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, αποκάλυψε το «φυλαχτό» που κρατάει από τον Πετρή μετά τον θάνατο του και την επερχόμενη αυλαία στον ρόλο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Δαμάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο».

«Χωρίς συγκέντρωση δεν γίνεται ούτε μια σκηνή στα γυρίσματα. Όλοι οι συντελεστές στη σειρά είναι εξαιρετικοί».







«Η γιαγιά θα πεθάνει… και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ