2022-02-07 07:46:27
Φωτογραφία για Ανανεώστε κουζίνα-μπάνιο με Πλακάκια Βινυλίου
Τα πλακάκια παλιών σπιτιών είναι από τα πιο συνηθισμένα προβλήματααφού πολύ συχνά τόσο η κατάσταση που βρίσκονται όσο και η αισθητική τους ...επισκιάζουν οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση και αν επιχειρήσετε στον χώρο του μπάνιου και της κουζίνας.

Στις περιπτώσεις λοιπόν που δεν θέλετε να επωμιστείτε το κόστος συνολικής αλλαγής τους, όπως και σε ενοικιαζόμενα σπίτια που δεν έχετε παρόμοια δυνατότητα, τα νέας γενιάς αυτοκόλλητα πλακάκια βινυλίου, είναι η ...μαγική λύση. 

Δεν έχουν καμία σχέση σε ποιότητα - αντοχή με απλά αυτοκόλλητα ή κάποια αντίστοιχα με την μορφή αυτοκόλλητης διαφανούς μεμβράνης που κυκλοφορούσαν στο παρελθόν, καθαρίζονται όπως ακριβώς και τα κανονικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τοίχους αλλά και δάπεδα και στην όλο και αναπτυσσόμενη αγορά του είδους, θα βρείτε ποικιλία τόσο σε μονόχρωμα όλων των αποχρώσεων όσο και σε πολύ όμορφα σχέδια με πιο εντυπωσιακά τα ethnic πολύχρωμα μοτίβα και σε όλες τις στανταρισμένες διαστάσεις, αντίστοιχες των κεραμικών.  


Οι τιμές, για τα πλακάκια τοίχου,  ξεκινούν από 0,40 euro/κομμάτι για την διάσταση 10Χ10, ενώ σε αρκετά καταστήματα - eshops θα βρείτε και συσκευασίες των 6 ή 8 κομματιών. 

Για τα δαπέδου το κόστος είναι περίπου διπλάσιο, αφού οι προδιαγραφές τουςδιαφέρουν, όπως είναι φυσικό, λόγω της ιδιαίτερης καταπόνησης που είναι κατασκευασμένα να αντέξουν σε σχέση με εκείνα για τοίχους. 

Εκτός από τις περιπτώσεις που θέλετε να ...κρύψετε παλιά ή φθαρμένα πλακάκια, τα αυτοκόλλητα βινυλίου είναι μια εξαιρετικά πρακτική λύση, γενικά, για να διακοσμήσετε το μπάνιο και την κουζίνα σας με την τοποθέτηση, ανά σημεία, κάποιων αυτοκόλλητων  πλακιδίων πάνω στα ήδη υπάρχοντα και αλλάζοντας έτσι την συνολική εικόνα ή τις αποχρώσεις που κυριαρχούν στον χώρο. 

Πολλές από τις προτάσεις-κατασκευές με πλακάκια, δείτε εδώ, μπορούν να πραγματοποιηθούν και με αυτοκόλλητα πλακάκια, δίνοντάς σας την δυνατότητα για μια πραγματική ανακαίνιση του μπάνιου, της κουζίνας σας ή και άλλου είδους επιφανειών-αντικειμένων, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.  

Δείτε ενδεικτικά εδώ, στο decoration.gr, μια συνολική ανακαίνιση κουζίνας στην οποία περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση αυτοκόλλητων πλακιδίων. 

Που θα τα βρείτε: 

www.houseart.gr

Αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου - δαπέδου, σε όλα τα μεγέθη, μονόχρωμα, πολύχρωμα, με μοτίβα, πολύ ιδιαίτερα σχέδια ή με απεικόνιση φωτογραφιών 

από 0,40ευρώ

www.stickerman.gr

Αυτοκόλλητα πλακάκια κουζίνας σε όλα τα μεγέθη, μονόχρωμα και σε μοτίβα από 0,60 ευρώ

www.sticky.gr

Αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου, σε όλα τα μεγέθη, ποικιλία σχεδίων πολλά από τα οποία σε vintage ύφος αλλά και ασπρόμαυρα μοντέρνα σχέδια, από 0,80 ευρώ

www.autokolitakia.gr

Αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου με μοντέρνα αλλά και  vintage σχέδια, από 0,80 ευρώ

Επειδή πρόκειται για είδος πολύ πιο διαδεδομένο σε άλλες χώρες, είναι φυσικό ότι αντίστοιχα καταστήματα του εξωτερικού διαθέτουν μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων, συχνά και καλύτερες τιμές, με μεγαλύτερα όμως έξοδα αποστολής.  

Δείτε ενδεικτικά εδώ. 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ