2022-02-08 16:43:17
Φωτογραφία για Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον ΒαλάντηΜε αφορμή την εξήγηση που έδωσε ο Βαλάντης για τη φράση που είχε πει στην Ευρυδίκη, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει ένα σχόλιο στη Χρυσή Τηλεόταση. Μετά την προβολή σχετικού βίντεο, ο παρουσιαστής είπε:

«Μην τα μπερδεύουμε όλα. Έτσι κι αλλιώς είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν πει οι Άγιοι Πατέρες που έχουν παρεξηγηθεί κάπως ρε παιδί μου. Είναι άλλη ερμηνεία. Ο Θεός μας αγαπάει όλους, δεν βάζει δοκιμασίες για να περάσουμε δύσκολα. Μην τα μεταφράζουμε όπως μας βολεύει. Δεν το κάνει αυτό, ηρεμήστε».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε: «Από εκεί και πέρα, μια έκφραση, κάποια λόγια να τα πάρεις και να τα πεις κάπου αλλού σε κάποια συνθήκη, έχει μια σημασία γιατί αλλάζει. Εδώ το κομμάτι αυτό δεν έχει καμία σχέση. Δεν πιστεύω ότι λέει κάτι τέτοιο η εκκλησία.Μιλάμε για έναν Θεό οποίος μας αγαπάει. Αν μιλάμε για έναν θεό, ο οποίος μας κουνάει το δάχτυλο, τότε μιλάμε για μια άλλη θρησκεία και δεν πιστεύω ότι είναι αυτή που συζητάμε αυτή τη στιγμήΠηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ