2022-02-08 17:40:13
Φωτογραφία για Δανάη Μπάρκα: «Σκηνοθέτης μου είπε “έτσι όπως είσαι δεν θα κάνεις καριέρα”»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης με δηλώσεις του στο «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ότι στο παρελθόν άνθρωπος από τον χώρο της μουσικής του είχε πει να χάσει κιλά αν θέλει να κάνει καριέρα. Η Δανάη Μπάρκα θελησε να πει και την δίνη της εμπειρία με σκηνοθέτη.

«Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω όχι εκ του ασφαλούς αλλά εκ πείρας… Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι “πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”. Έχει υπάρξει σκηνοθέτης που μου έχει πει – όταν μάλιστα ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και ούσα κόρη ηθοποιού – κάποια πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο σκληρά, ήξερα ότι βγαίνω και θα με κρίνουν εις διπλούν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έβγαινε στη σκηνή και άκουγα, “αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”, αυτό για ένα παιδί 22-23 χρονών είναι πολύ σκληρό. Έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά και έχεις και έναν σκηνοθέτη σκληρό που μπροστά σε κόσμο θα σε πληγώσουν και θα σε μαστιγώσουν ψυχολογικά λέγοντάς σου “έτσι δε θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;” ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους».



«Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι για να μου πουν ότι ίσως πρέπει να χάσω κιλά για να βγω…» κατέληξε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ