2022-02-10 22:01:11
Φωτογραφία για Ένα υπέροχο ξύλινο σπίτι δίπλα στην θάλασσα
Τα Νορβηγικά φιόρδ ανήκουν στα ομορφότερα φυσικά τοπία παγκοσμίως και η διαμονή σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι από μόνη της μαγευτική. Πολύ περισσότερο όταν αυτή πραγματοποιείται σε ένα παλιό ξύλινο σπίτι με εκπληκτική θέα, όπως το συγκεκριμένο πατρικό σπίτι της ιδιοκτήτριάς του.

Ένα ...μαγικό σπίτι στις όχθες του φιόρδ, προσβάσιμο κυρίως με πλοιάριο με το οποίο συνήθως εκτός των άλλων προμηθειών μεταφέρεται και πόσιμο νερό που σε διαφορετική περίπτωση είναι διαθέσιμο μόνο από τον κοντινό καταρράκτη. Οι υπόλοιπες ανάγκες σε νερό καλύπτονται από πηγάδι, ενώ το σπίτι δεν διαθέτει ούτε ηλεκτρική παροχή. Μαγείρεμα με μπουκάλα προπανίου, φωτισμός με λάμπες λαδιού και κεριά, μουσική από τα ...κινητά και θέρμανση με ξυλόσομπα. 

Οι γενικές συνθήκες σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον δημιουργούν τις προϋποθέσεις πραγματικά κάποιος να ηρεμήσει και να ...ξεχαστεί από την καθημερινότητα, ενώ και η γενική διαμόρφωση - διακόσμηση του σπιτιού βασισμένη αποκλειστικά στο ξύλο και το vintage ύφος αποτελεί ένα ακόμη ταξίδι στο ...χθες.  

Πρόκειται για ένα τυπικό, κυρίως καλοκαιρινό, εξοχικό στις περιοχές των Νορβηγικών φιόρδ ένας χώρος με απαράμιλλη αισθητική και που τα πάντα στην διαμόρφωσή του είναι απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

myscandinavianhome.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ