2022-02-13 14:20:03
Φωτογραφία για Λυδία Κονιόρδου: «Ας μην βιαστούμε να χαιρόμαστε, υπάρχουν πολλά στόματα ακόμα κλειστά»





Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Λυδία Κονιόρδου το πρωί της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο κίνημα metoo και την επερχόμενη δίκη του προφυλακισμένου συναδέλφου της, Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Λυδία Κονιόρδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να μην πω ότι όλο αυτό μου δημιουργεί πολύ μεγάλη θλίψη. Όπως κάθε απώλεια από τη ζωή δημιουργεί θλίψη, όμως είναι πολύ σημαντικό και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Σοφία Μπεκατώρου που ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που τόλμησε να βγει και να σπάσει αυτό το τζάμι το οποίο επιμελώς είχε χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος σχεδόν θεωρούσαμε ότι έτσι είναι τα πράγματα».







«Έχει σπάσει το απόστημα και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να τολμάει κανείς να εκφράζει το άδικο και βεβαίως θα πρέπει αυτό η κοινωνία να το στηρίξει. Είμαστε ακόμα στην αρχή, δεν πρέπει να βιαστούμε να χαιρόμαστε γιατί υπάρχουν πολλά στόματα ακόμα κλειστά γιατί οι χώροι, μέσα στους οποίους είναι, είναι ακόμα πιο καταπιεστικοί και τρομοκρατικοί από το θέατρο».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ