2022-02-14 17:40:04
Φωτογραφία για Γιώργος Λιανός: «Φέτος το Survivor είναι ζόρικο. Οι πιο πολλοί παίκτες είναι διαβασμένοι...»





Ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε στο Κοσμοράδιο 95,1  και τον Τάσο Ριζόπουλο για όσα συμβαίνουν στο Survivor.

«Φέτος το Survivor είναι ζόρικο για αρκετούς λόγους. Ένας είναι ότι οι πιο πολλοί παίκτες είναι διαβασμένοι οπότε μας πήρε αρκετό καιρό να τους ξεκλειδώσουμε και να αρχίσουν να μιλάνε.

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το ριάλιτι από την αλήθεια. Το περίεργο είναι ότι πολλές φορές δεν έχουμε ενημέρωση για το τι έχει γίνει καθώς υπάρχουν στιγμές που δεν γράφουν οι κάμερες.

Γι’ αυτό όταν έρχονται οι παίκτες τους λέμε ότι “δεν θέλουμε να κάνετε στημένο ριάλιτι, θέλουμε να δούμε την πραγματική ζωή σας όπως εξελίσσεται στο νησί”.

Ο Βαλάντης είχε πέσει σε δυσμένεια μέσα στην ομάδα του, ήταν μια περίεργη κατάσταση» είπε.

«Έχω ανάγκη να είναι εδώ η σύντροφός μου και η κόρη μου για να υπάρχει μια ισορροπία στην προσωπική μου ζωή» είπε για την παρουσία των γυναικών της ζωής του στο νησί όπου θα περάσουν όλη τη σεζόν μαζί.



«Είναι ζόρικο να είσαι μακριά, το βιώνω με τα άλλα τρία παιδιά μου» είπε.



«Έχουμε μια πολύ καλή επαγγελματική και προσωπική σχέση με τον Ατζούν» ομολόγησε λέγοντας ότι ακόμα δεν έχουν «κλείσει» για το The Voice και ότι όλα αποφασίζονται μία εβδομάδα πριν.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ